BEAUTIFUL HOLIDAY HOUSE

Beskrivning av stugan:

Traditionell och charmig alpstuga, helrenoverad och moderniserad med tre våningar plus källare.

Tre sovrum med dubbelsäng (ett med skrivbord), badrum med separat dusch, fullt utrustat kök med diskmaskin och öppen planlösning, rymlig matsal med stort bord, lyxigt och bekvämt vardagsrum med två soffor och bergsutsikt över Gemsstock, wifi, extra vardagsrum med fåtöljer, separat toalett, Sauna, stor ingång och hall med separat ingång till källaren för skidutrustning, cyklar, tvättmaskiner, torktumlare och förråd.

Inkluderat: sauna, sänglinne, handdukar, wifi, skidförråd, tvättmaskin, torktumlare, hårtork, elektricitet, värme, vatten och turistskatt.

Reservationer och Frågor:

Fyll i formuläret nedan om du vill göra en reservation eller ställa en fråga, vi försöker svara så snabbt vi kan. Observera att bokningen endast börjar gälla när bokningsavgiften betalats och du fått en bekräftelse via e-mail från oss.

Priser:

Priserna är per natt.

Vinter från 310.-chf

Sommar från 255.-chf

Slutstädning från 325.-chf

Location:

Mitt bland majestätiska bergstoppar i den bildsköna Urserndalen finns den historiska byn Andermatt, en charmig ort belägen i hjärtat av de schweiziska alperna. Den livfulla byn har ett rikt aktivitetsutbud både om vinter och sommar, och kan med lätthet nås från städer såsom Zurich, Basel och Milano.

Centralt i den gamla byn finns alpstugan Andermatt Chalet som är möjlig att hyra. Från stugan är det bara ett par minuters gångavstånd till affärer, restauranger, skidliftar och transporter. Stugan, som byggdes år 1780, har renoverats, genom Jonathan Tuckey Design, och utrustats med nyare tiders bekvämligheter, men har även fått behålla sitt ursprungliga utseende vilket gör att den präglas av en speciell historisk charm. Under vintertid, om förhållandena är de rätta, kan man ge sig iväg på skidturer direkt från där stugan är belägen. På sommaren kan man istället ägna sig åt vandring, cykling, golf, klättring eller varför inte skärmflygning!

Alpstugan är mycket hemtrevlig och vackert belägen med närhet till restauranger och mängder av aktiviteter.